Moore AuditOne
Moore AuditOne
search search search search

Rebrand si continuarea povestii

Astazi, Audit One relanseaza marca noastra, care devine „Moore”. Aceasta face parte dintr-o remodelare mai ampla a marcii retelei globale de contabilitate si consultanta Moore Stephens, din care face parte Audit One. Prezentarea unui logo nou, a unei identitati vizuale noi si a unei pozitionari noi a marcii marcheaza evolutia continua a unei retele internationale alcatuita din peste 260 de firme independente din 112 tari si a unei comunitati profesionale orientate spre clienti care reuneste peste 30.000 de persoane.

 Transformarea Moore Stephens in Moore capteaza punctele forte traditionale ale Moore Stephens, definind, in acelasi timp, o marca mai moderna, care sprijina succesul viitor al clientilor nostri si accentueaza capacitatea noastra de a furniza clientilor solutii globale prin apartenenta si participarea noastra la o retea de contabilitate si consultanta conectata la nivel global.

În discursul de lansare a noii marci, asociatul director executiv al Moore Audit One, Ana Dinca, spune:

„Cred ca aceasta relansare a marcii pozitioneaza perfect firma noastra pentru clientii nostri existenti si potentiali.  „Va ajutam sa prosperati intr-o lume in schimbare” este noua pozitie a marcii si atitudinea noastra in tot ceea ce facem zilnic pentru clientii nostri, ajutându-i sa aiba succes in prezent si in viitor. Cladim relatii bazate pe incredere, calitate si recomandari clare, asigurând ca cei pe care ii consiliem au timp sa se concentreze pe ceea ce fac cel mai bine.”

Directorul General Executiv Global al Moore, Anton Colella, rezuma semnificatia noii marci pentru clienti:

„În lumea noastra in schimbare, afacerile se fac din ce in ce mai mult la nivel international si prin mijloace digitale. Toata lumea trebuie sa se adapteze.

Prin noua noastra marca – Moore – alegem o identitate noua, adecvata pentru o lume definita de luarea deciziilor la nivel global, cunoastere bazata pe date si nevoia de flexibilitate in tot ceea ce facem. Marca integreaza capacitatea noastra de a crea conexiuni cu dumneavoastra la nivel local si global, pe masura ce va ajutam sa va indepliniti obiectivele. De aceea, pozitia marcii noastre este „Va ajutam sa prosperati intr-o lume in schimbare”.

Nu pierdem niciodata din vedere motivul pentru care suntem puternici si pentru care reteaua noastra a crescut si continua sa creasca – angajamentul nostru de a crea relatii si mai puternice cu clientii nostri.

Prin urmare, privind spre viitor, marca noastra onoreaza mostenirea Moore Stephens care reflecta punctele forte de care clientii beneficiaza si pe care le asteapta de la noi: recomandari clare, calitate inalta si pasiunea cu care credem, in fiecare zi, ca relatiile cu clientii inseamna mult mai mult decât o simpla prestare de servicii.”

La Moore, scopul nostru este sa ajutam oamenii sa prospere – clientii nostri, angajatii nostri si comunitatile in care traiesc si muncesc. Suntem o familie mondiala de contabili si consultanti care numara peste 30.000 de persoane din peste 260 de firme independente din 112 tari, care sunt conectate si colaboreaza pentru a raspunde la necesitatile dumneavoastra – la nivel local, national si international.

Atunci când lucrati cu familia Moore, lucrati cu oameni pentru care succesul dumneavoastra este extrem de important si care sunt motivati si dedicati sa obtina rezultate pentru dumneavoastra si afacerea dumneavoastra.  Veti beneficia de mai mult acces la consiliere specializata decât in cazul multor alte firme. Vom fi aici pentru dumneavoastra oricând aveti nevoie de noi, pentru a va ajuta sa vedeti clar prin labirintul informatiilor, pentru a va ghida in luarea deciziilor si pentru a asigura ca valorificati fiecare oportunitate. Pentru a va ajuta sa prosperati intr-o lume in schimbare.


 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.