Moore AuditOne
Moore AuditOne
search search search search

Dezvoltare si crestere in cadrul retelei Moore

Cu o prezenta de peste 20 de ani in domeniul financiar pe plan local din care peste 12 ani in cadrul retelei Moore, calitatea serviciilor prestate, fidelizarea clientilor existenti, precum si atragerea unor noi relatii comerciale, reprezinta cele mai importante obiective ale echipei Moore Audit One.

 Intr-un sector de activitate aflat intr-o continua dinamica, dobandirea de noi cunostinte, dezvoltarea abilitatilor, precum si utilizarea unor instrumente de lucru performante reprezinta aspecte primordiale care ajuta societatea noastra sa mentina standardele de calitate care au consacrat-o.

Mentinerea legaturii cu membrii retelei din care facem parte este vitala pentru dezvoltarea societatii noastre. In acest scop, Moore Audit One trimite o parte din echipa la diverse conferinte organizate de reteaua Moore pentru a lua la cunostinta noutati legate de: schimbarile la nivel de retea, reinnoirea metodologiei aplicabile la nivel global, stabilirea unor noi tinte cu privire la portofoliul de clienti, impartasirea experientelor comune, precum si alte modificari de interes la nivel de grup.

Reprezentantii Moore Audit One care participa la astfel de conferinte fac parte din personalul cheie, care a contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea pe plan local a societatii noastre.

Cresterea calitatii lucrarilor datorita aderarii la metodologia grupului si pregatirea profesionala continua in cadrul seminariilor sustinute de reprezentantii retelei fac din Moore Audit One parte integrata la nucleul Moore.


 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.